DOMOV > FORUM > Članske zadeve

Sestanek AO Matica Celje, 25. 1. 2018

Objavil: Špela Povše, 30.01.2018 10:24, 262 ogledov [Članske zadeve]

Prisotni: Alja Čuvan, Brane Povše, Marjeta Brežnik, Polona Povše, Špela Povše, Danijel Žagar, Gregor Šipoš, Jure Tisel, Janja Jedlovčnik, Zlatka Kladnik, Matjaž Slapnik, Rok Dečman, Peter Uršič, Matic Jošt, Sašo Sotlar, Marko Šarac, Katja Petrovec, Aleš Zorko, Nina Salobir, Bogdan Baloh, Jože Zupan, Miha Bračko, Patricija Verdev

Točke sestanka:
- Plezalnega dne v Črnem Kalu se je udeležilo 12 članov, plezati so začeli okoli pol 11. ure in bili tako prvi pod steno, sončno in toplo vreme jih je spremlajlo do poznih popoldanskih ur, zaključili pa so z druženju ob pijači in jedači.
- V soboto, Rok Dečma organizira turno smučarki dan na Gmeinecka 2,592 m. Prijave do petka 26. 1.
- V nedeljo 28. 1., skupni obisk Okrešlja in plezanje grap. Dobimo se ob 7. uri pred Frischaufovo kočo. Danijel je že poslal na mail tabelo, kamor se prijavite.
- Prijave za registracijo so se danes končale.
- AO Matica Celje bo za eno leto podpisala pogodbo z uvoznikom Singing Rock, zaradi katere bodo člani AO Matica Celje deležni 30% popusta pri nabavi opreme. Danijel bo v prihajajočih dneh poslal na mail katalog.
- Boljši sejem je bil bolj ali manj uspešen, nekaj kosov, je našlo nove lastnike.

Razno:
- Katja nam je na sestanek prinesla zloženko za 12. Festival gorniškega filma, ki bo potekal od 26. februarja do 4. marca.
- Silvo Karo ima novo knjigo, Alpinist. Knjigo je mogoče naročiti preko njegove spletne strani.
- Rok organizira tabor lednega plezanja v Cognu, trenutno so dobre razmere za plezanje. Informacije sledijo.
- GRS Celje organizira Dan varstva pred snežnimi plazovi. Ki bo potekal na Okrešlju, v primeru slabega vremena pa bo prestavljen na Golte. Priporočeno za vse, ki poznimi obiskujete gore. Prijave do četrtka, 8. 2. 2018, zaradi organizacije kosila in število inštruktorjev.
- Matic Jošt, nas je razveselil s prečudovitno novico. Ko je imel predavanje Rangtik 2017, na obali. Je Obalni alpinistični klub namenil 250€ za obnovo Korošice.

 
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

 Pozabljeno geslo

Višina snežne odeje
Nevarnost snežnih plazov

Spletne strani s podatki o vremenu in razmerah