DOMOV > GALERIJA FOTOGRAFIJ > Adventure race ob 80. obletnici odseka

Adventure race ob 80. obletnici odseka

Avtor: Rok Dečman, Ogledov: 1255
Dvomov, da se tekma Adventure Race ne bi mogla izvesti ali da ne bi bila uspešna in tako zelo fajn, kot je bila, od vsega začetka, ko jo je Rok predlagal, sploh ni bilo. Zakaj? Ker take stvari dandanes preprosto zažigajo in zažgala je tudi naša, celjska matičarska pustolovska tekma. Kljub temu, da nihče od nas ni pretirano tekmovalen po duši, a smo obenem vsi malce zdravo tekmovalni, vsaj do sebe, če smo iskreni, smo tekmo na tak način tudi vzeli. Z malce zabave, užitka, šale, obenem pa tudi malce zares, da smo se nekateri po dolgem času vsaj pošteno našvicali.
Trasa je vsebovala vse, kar pustolovska tekma mora. Torej kolesarjenje po asfaltu, makadamu, gozdnih vlakah in poteh, nato plezanje (tu bi lahko vključili kakšno smer več, nenazadnje smo plezalci 😊), hojo oz. tek na vrh Kamnika, nato pa povratek s kolesom do izhodišča pri Geriju v Peklu. Menda sem kot domačinka imela nekaj prednosti, no, pa sem na enem mestu vseeno izgubila pravo smer, česar se hudo sramujem.
Pričakujem, da enako ponovimo tudi naslednje leto, s to željo in povabilom vsem, ki se letos niste udeležili tekme in vsaj piknika, da se naslednje leto vidimo. Malce več ženske konkurence bi tudi prijalo, predvsem zato, da fantom večkrat pokažemo, da z nami ni češenj zobat.
Sicer pa  overall super, fajn, krasno, zabavno in prijateljsko. 

Katja Petrovec

Lahko si ogledate tudi kratek VIDEO, ki je nastal med samim tekmovanjem, in POTEK TRASE, še enkrat pa pohvale Roku za organizacijo tekmovanja in vsem tekmovalcem za pogum in udeležbo. 
 
 
 
 
 
Komentarji - vidni samo prijavljenim!
 
VSTOP ZA ČLANE
Uporabnik:

Geslo:
 zapomni si me

 Pozabljeno geslo

Spletne strani s podatki o vremenu in razmerah